Har du styr på familiens postkasse?
Hvor skal postkassen placeres?

Det er den enkelt husejer der bære ansvaret for, at postkassen er korrekt placeret og er lettilgængelig for postbuddet, og andre personer der skal levere reklamer og andet i din postkasse. Ud over placeringen er det også et krav at du har navn på postkassen, og løses let med et navneskilt eller klistermærke til postkasse. Det er naturligvis også helt lovligt at sætte familiens navne på postkassen med en strimmel fra Dymo, men med de priser man kan få folienavne til på Flottepostkasser.dk kan det næsten ikke betale sig.

Opsætning af postkasse

Det er vigtigt, at postbuddet har let adgang til din brevkasse, når de skal aflevere den daglige post. Derfor skal postkassen/brevkassen placeres ved indgangen til din parcel, hvis du bor i villa eller rækkehus, eller i et brevkasseanlæg ved indgangen, hvis du bor i etageejendom. Samme regler gælder for kontorer og butikker mv.
Hvis postkassens placering ikke er korrekt, kan postbuddet tage posten med tilbage, og returnere det til afsenderen igen.

Navn og husnummer

De regler der gælder i dag lyder på, at alle postmodtageres navne skal skrives på postkassen. Det skal ske enten med et navneskilt eller klistermærke. Det skal udføres i en kvalitet, så det ikke bliver ødelagt af vind og vejr. Man skal som minimum angive efternavn og forbogstaver, og det gælder også alle børnenes navne. Husnummeret skal også angives. Hvis man bor i etageejendom, skal man huske også at have etage og lejlighedsnummer på postkassen. Den bedste og billigste måde at løse det på er med en vinylfolie, som holder i mange år, og er let at udskifte, eller tilføje flere navne til, ved familie forøgelse.
En anden fordel vil postkasse stickers er at de er meget lette at sætte på postkassen, og lige så lette at fjerne igen hvis man flytter.
Det er naturligvis vigtigt at man vælger en leverandør der tilbyder postkasse stickers i en rigtig god kvalitet, så folien ikke falmer, eller bliver ødelagt af vejr og vind 

Et klistermærke/vinylfolie til postkasse kan fås i mange varianter. Man kan vælge at sætte sjove figurer på som repræsentere de enkelte familiemedlemmer, eller måske familiens kæledyr. Eller man kan vælge et færdigt design med med navn og husnummer

Du kan finde Flottepostkasser.dk store udvalg af vinylfolie muligheder her


 

Endelig er foråret kommet til Danmark.
Tid til fornyelse af din postkasse