Lidt om folie og kvalitet
Kan jeg ikke bare sætte en Dymo tekst på postkassen?

Hvis man går en tur i et villakvarter, skal man ikke gå langt før man ser en postkasse, med en for længst udvisket Dymo strimmel, eller et stykke falmet papir med navne på, med en masse klisterpapir henover, for at beskytte en smule for regnen. Der er naturligvis ikke noget til hindre for at man bruger Dymo på sin postkasse, men man skal huske at det er ens eget ansvar at teksten kan læses. Hvis den ikke kan læses, er postbuddet i sin gode ret til at tage posten med tilbage og returnere den til afsenderen.

Udover risikoen for at teksten forsvinder og postbuddet tager posten med igen, ser det jo heller ikke videre godt ud, og i vores øjne er det lidt sjovt at man køber eller bygger et hus til flere millioner, og så løber tør for energi eller penge når man når til postkassen.

Med en kvalitetsfolie fra Flottepostkasser.dk får du ikke bare et navneskilt/klistermærke der holder, men endnu vigtigere et postkassenavn der ser rigtigt flot ud. Hver enten du vælger en helt simpel løsning med husnummer og navne, eller et at vores færdige designs.

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken folie dit navneskilt til postkasse bliver produceret i. Som med så meget andet, så findes der også mange forskellige type og kvaliteter af folie. Med det danske vejr udsættes din postkasse for regn og rusk, sol og vind, varme og frost. I den type vejr skal folien kunne arbejde, uden at den mister klæbeevnen eller på anden vis ødelægges. Direkte sol er meget hård ved farver. Her må folien også kunne modstå solens stråler, uden at begynde at falme. Dette skal du være opmærksom på, når du shopper efter et navn til din postkasse. Vi anvender udelukkende højkvalitetsfolie der både har den perfekte klæbeevne og farveholdbarhed. Producenten garanterer min. 8 år, men i praksis holder den længere.

Har du styr på familiens postkasse?
Hvor skal postkassen placeres?