Familier til postkassen

Her kan du læse lidt om alle vores små folie familier.

Hvert enkelt figur kan købes løs, og du kan frit vælge mellem de farver vi tilbyder, til hver enkelt figur.

Vi har dog erfaring for, at postkassen bliver flottest hvis du vælger de forskellige figurer i samme farve.

Hvis du vælger figurer inden for den samme "familie"  sikrer du at højderne passer sammen. 

Familien Army **NYHED**

Hvis du er soldat, eller i hjemmeværnet, er vores lille serie med militær figurer måske lige noget for dig?

Køb nu

Familien Buste

I familien Buste har vi sparet arme og ben væk. Til gengæld har vi mange fine typer, og du kan med stor sandsynlighed finde en figur der passer til dig og din familie.

Køb nu

Familien Danmark

Dette er vores sidste nye familie.
Vores designer har forsøgt at ramme Hr. og Fru Danmark, lige fra helt lille baby, og frem til de lidt ældre figurer med stok.

Du kan sætte et fornavn under hver enkelt figur i denne serie.

Køb nu

Familien Funny

Her er vores bud på den traditionelle tændstik familie. Dette er en af vores bedst sælgende familier igennem tiden. Man bliver altid glad, når man ser det barnlige og naive udtryk denne familie udstråler. En rigtig bestseller.  

Køb nu

Familien Futura

Dette er vores lille futuristiske familie, og passer perfekt til den skæve eller kreative familie. Det sikre valg, hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden, og ikke gider den normale tændstiksmand på postkassen.

Køb nu

Familien Happy

Vores absolut mest solgte lille familie.
Som navnet antyder er dette en utrolig glad lille familie vi har tegner her. 
Denne serie udemærker sig ved at alle figurene har en version siddende i kørestol.

Du kan sætte et fornavn under hver enkelt figur i denne serie.

Køb nu

Familien Hånd i hånd

Denne familie er så glade for hinanden, at de ofte holder hinanden i hænderne. Designet er udviklet til netop dette formål, og hvis figuren har en ledig hånd, så er der mulighed for at placerer den næste figur så de holder hinanden i hånden. Det er så sødt at du ikke behøver sukker i kaffen den dag du monterer det på din postkasse.

Køb nu

Familien Kerne

Denne lille kerne familie passer perfekt til alle postkasser. Vi følger den lille familie lige fra de er singler, og hen over kæreste tiden, graviditeten, og efterfølgende med små og store børn.

Køb nu

Familien Monster

Vores absolutte farligste familie, er naturligvis familien Monster. Det er ikke sikkert at du kan finde et monster der ligner dig helt, men til gengæld er du sikker på at du får smilet frem på dit postbud, hvis du vælger figurer fra denne familie. Denne serie passer rigtigt godt med familien Robot, så du kan let bruge figurer fra begge familier på samme postkasse. 

Køb nu

Familien Robot

Hvorfor skal det hele være så kedeligt? Her kan du finde den robot, der ligner dig allermest. Dette er en serie som både små og store børn elsker. Hvis nogen i familien føler sig mere som et monster, så passer vores familien Robot rigtigt godt til familien Monster, og de to familier kan sagtens kombineres.

Køb nu