Navne og designs

Her kan du læse om de andre ting man putter på sin postkasse, ud over figurer. Vigtigst af alt er det jo at dit navn kommer på postkassen, og også gerne dit husnummer.

Hvis du ønsker mere end blot et navn og et husnummer har vi desuden lavet nogle små færdige designs til dig, eller skabeloner om man vil. 

Vi har også designs uden tekster, som kan bruges til pynt, eller måske sammen med nogle andre figurer. Kun fantasien sætter grænsen.

Vi har den bedste folie der findes, og vi garantere at den holder i mindst 8 år.

Tekster og husnumre

Det absolutte mest nødvendige på en postkasse, er naturligvis navnet og husnummeret. Der er faktisk også regler for, at din postkasse skal have tydelig navn og husnummer på. Ellers er det vanskeligt for postbuddet at finde den korrekte postkasse, eller måske afleverer postbuddet slet ikke din post, og den returneres til afsender med "Ukendt på adressen".

Køb nu

Designs

Hvis du ønsker lidt mere end bare et navn og et nummer, kan du måske bruge et af vores designs? Vi laver løbende nye designs til siden, og forsøger at ramme en hver smag. Så uanset om du er til ugler, eller robotter, så er her måske noget for dig.

Køb nu